• Våra bröd
  • Recept & Serveringstips
  • Om Korvbrödsbagarn
  • Hållbarhet
  • Konsumentkontakt

Klicka för rabatt

Smakrabatt

 

4 st Brooklyn burger buns
650 g högrevsfärs
Salt och peppar

 

Vitlöksmajonnäs:
2–3 vitlöksklyftor, finhackade
60 g majonnäs

 

Tillbehör: 
4 st skivor bacon
4 st skivor cheddarost
4 st skivor chiliost

 

Gör så här:

 

Hamburgare:
Forma 8 hamburgare (ca 80gr/st) och ställ svalt.

 

Vitlöksmajonnäs:
Blanda majonnäs och vitlök. Smaka av med salt och peppar.

 

Stek bacon, låt rinna av på papper. Stek hamburgarna, toppa med en skiva ost per burgare, täck stekpannan med ett lock så att osten smälter. Rosta bröden och bygg ihop burgaren med tillbehören.

 

4 st Bistro Brioche hamburger buns
400 g färsk tonfisk 
2 tsk sesamolja 
2 msk färsk ingefära, riven
Salt och peppar

 

Umamidressing:
1 tsk vit tryffelolja 
40 g parmesan, riven 
60 g majonnäs

 

Sallad:
80 g wakame (sjögrässallad)
40 g färsk bladspenat
2 tsk saft från citron

 

Tillbehör:
50 g grillad röd paprika, strimlad

 

Gör så här:

 

Burgare:
Mixa eller tärna färsk tonfisk, blanda med sesamolja, ingefära, salt och peppar.

 

Umamidressing:
Blanda ihop ingredienserna och smaka av. Blanda färsk bladspenat och wakame, pressa över lite citron.

 

Rosta bröden och bygg ihop burgaren med tillbehören.

Brooklyn Vegan Burger

 

4 st Brooklyn burger buns
400 g svarta bönor
2–4 st vitlöksklyftor
2 msk olivolja
1 tsk spiskummin
Salt och peppar 

 

Ananassalsa:
100 g ananas, färsk eller konserverad
1 st röd chili, hackad
2 msk sweet chilisås

 

Tillbehör:
1 stor avokado, tärnad
20 g hasselnötter, rostade
80 g ruccola mixsallad

 

Gör så här:

 

Bönburgare:
Häll av bönorna och pressa ur vätska. Mixa med vitlök och olivolja, krydda med spiskummin, salt och peppar. Ställ kallt i en timme. Forma till puckar (ca 110 g/st).

 

Ananassalsa:
Tärna ananas, blanda med färsk chili och sweet chilisås.

 

Genomstek burgarna på medelhög värme. Rosta bröden och bygg ihop burgaren med tillbehören.

Livet blir vad du fyller det med.

  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Lantmännen Unibake, Korvbrödsbagarn

Tel. 010-556 50 00 | info@unibake.se

Integritetspolicy

Cookie Policy

Manage Cookies