Våra ljusa korvbröd är originalet sedan 1957, men finns numera i två olika storlekar. Det klassiska och i ett lite större format. Båda är endast bakade med växtbaserade ingredienser och är lika mjukt, gott och gyllene som alltid. Ett riktigt all-round-bröd som passar det mesta och de flesta!
Vårt klassiska ljusa korvbröd i ett lite större format. Brödet är bakat enligt samma recept som originalet från 1957 och är lika mjukt, gott och gyllene som alltid. Passar till alla typer av korvar och fyllningar och gör din smakupplevelse lite större, helt enkelt.
Ett lite större och amerika-inspirerat korvbröd! Hemligheten är att det är bakat med potatis vilket gör brödet unikt soft, saftigt och luftigt. Smaken är neutral med en fin ton av sälta, vilket gör att det passar till de flesta korvar och fyllningar. Toppa gärna med smält ost, krämiga dressingar och avsluta med något krispigt, t ex rostad lök, picklad jalapeno eller knaperstekt bacon.
Ett lite större bröd med gott om plats för nytänkande. Bakat med potatis och durum som gör brödet extra saftigt och smakrikt, toppat med mannagryn och mörkt psylliumfrö. En klassisk amerikansk brödtyp som passar perfekt till t ex Chicago hot dog rolls, d v s korv av nötkött, hackad gul lök, picklad lök, amerikansk senap, toppad med tomat och mozzarella. Även gott att fylla med t ex kryddiga korvar, kyckling, salami eller varför inte köttbullar. Testa på bara!
Ett surdegsbaserat korvbröd av rustik karaktär med en neutral, lätt syrlig smak. Avnjut det gärna med medelhavsinspirerade smaker såsom färsk salsiccia, smakrik lammkorv, pesto och tomater. Balansera gärna upp syran med sötma som t ex sweet chili, chutney eller BBQ-sås.
Ett ovanligt soft och fiberrikt korvbröd som är bakat med både havre och fullkorn. Brödet är nyckelhålsmärkt och innehåller hela 6,5% fibrer och 24% fullkorn. Ett bröd som både gör gott och smakar gott! Gillas av hela familjen och passar med de flesta fyllningar.
Vive le french hot dog bröd! Bara att fylla med korv, en god sås och maten är klar. Du kan också dela den och fylla med t ex lammkorv, surkål eller picklade grönsaker och dressing. Perfekt till picknick eftersom brödet klarar vätska bra och passar att fylla med t ex kycklingsallad, majonnäsbaserade röror, rostbiff och potatissallad. Glöm inte att rosta brödet för en nybakad känsla och krispigare yta.
Ett lite högre, snyggare och softare bröd. Den glazade ytan, fluffiga höjden och saftiga konsistensen ger din burgare en härligt lyxig känsla och look. Den perfekt neutrala smaken lyfter alla typer av fyllningar till nya höjder.
Härligt mjuka, goda och toppade med sesamfrön. Ett riktigt all-round-bröd som passar till det mesta. En klassisk lagspelare som ser till att lyfta sina smakkamrater. Bara att fylla med dina favoriter och njuta!
Ett ovanligt soft och fiberrikt hamburgerbröd som är bakat med både havre och fullkorn. Brödet är nyckelhålsmärkt, toppat med kruskakli och innehåller hela 7% fibrer och 24% fullkorn. Ett bröd som både gör gott och smakar gott! Gillas av hela familjen och passar med de flesta fyllningar.
Ett lite större hamburgerbröd med välbalanserad smak och härligt soft och saftig känsla. Lika gott att äta som fint att se på; gyllene, glansigt och toppat med vita och svarta sesamfrön. Bakat endast med växtbaserade ingredienser och lyfter smaken på de flesta fyllningar.
Ett ovanligt ljust och saftigt samarbete mellan hamburgerkedjan Max och Korvbrödsbagarn. Brödet är bakat med potatis och toppat med mannagryn. Eftersom brödet är lite sött och härligt mjukt, så tänk på att tillföra något syrligt, något salt och något krispigt för en perfekt smaklöksupplevelse. Sweet chilikryddad laxburgare med grillad sparris och hollandaisesås är ett gott exempel.
Amerikanernas favoritbröd! Hemligheten är att det är bakat med potatis vilket gör brödet unikt soft, saftigt och luftigt. Smaken är neutral med en fin ton av sälta. Passar perfekt till smält ost, krämiga dressingar och saftiga högrevsburgare. Lätta och porösa burgare, eller t ex krispig kyckling passar bäst för att matcha känslan i brödet.
I stekpannan: Om du har stekt korv, hamburgare, lök, bacon eller andra tillbehör i stekpannan är det ett perfekt tillfälle att ta vara på smakerna. Stek/rosta brödet direkt i pannan, så får du en fin, glansig yta och maxad smak på bröden.
I brödrost: Det enklaste sättet att rosta ditt korv- eller hamburgerbröd är i brödrosten (om du har en som är tillräckligt bred). I brödrosten får du en jämn och fin rostning varje gång.
Grilla: För dig som vill ha riktigt snygga grillränder på bröden så är rostning på grillen eller i en grillpanna givet. Pensla eller spraya gärna bröden med olja/smör innan du grillar på hög värme för att få tydliga ränder.
I ugn: Rosta bröden på hög värme en kort stund för att få en krispig yta. Pensla eller spraya gärna bröden med olja/smör innan rostning. På så sätt får du god smak och en glansig yta.