;
  • Våra bröd
  • Recept & Serveringstips
  • Om korvbrödsbagarn
  • Hållbarhet
  • Konsumentkontakt

Upptäck Real burger bun, ett lite högre, snyggare och softare bröd. Den glazeade ytan, fluffiga höjden och saftiga konsistensen ger din burgare en härligt lyxig känsla och look. Den perfekt neutrala smaken lyfter alla typer av fyllningar till nya höjder. Så om du vill laga en riktigt god burgare måste du bara prova – That’s Real!

KIMCHIBURGARE

4 st Real burger bun

 

Burgare:

600 g hamburgerfärs, alt 4 färska hamburgare
Salt och peppar
4 lite större skivor sidfläsk alt bacon

 

Tillbehör:
Kimchislaw – blanda färdig kimchi på burk med hackade grönsaker (morot, rödlök och savojkål)
Picklad gurka
Gochujangmajonnäs - blanda majonnäs och gochujang (går att byta mot sriracha)

Gör så här:

 

1. Hacka grönsakerna till kimchislawn och blanda i en bunke.
2. Stek sidfläsket och låt rinna av på lite papper.
3. Forma färsen till 4 burgare, salta och peppra. Stek eller grilla hamburgarna så att de blir genomstekta och får en fin yta.
4. Rosta brödet på insidan.
5. Bygg ihop burgaren med kimchislaw i botten, burgare, sidfläsk, picklad gurka och gochujanmajonnäs.

OST & LÖKBURGARE

4 st Real burger bun

 

Burgare:

600 g hamburgerfärs, alt 4 färska hamburgare
Salt och peppar
4 skivor cheddarost

 

Tillbehör:
2 st gul lök
Olja eller smör
Salt och peppar
Majonnäs
Jalapeño, skivad

Gör så här:

 

1. Skiva löken fint, stek i matfett i en panna på medelhög värme så att den blir mjuk och glansig. Salta och peppra.
2. Forma 4 st bollar, à ca 150 gr styck, av färsen.
3. Hetta upp en panna med smör eller olja, lägg i så många bollar som får plats för att kunna smashas. Stek en liten stund och tryck sedan ut bollen i pannan med hjälp av t ex ett smashjärn eller botten på en liten kastrull. Vänd på burgaren och lägg på osten på slutet så att den smälter. Lägg på ett lock så smälter osten bättre.
4. Rosta bröden och bygg ihop burgaren.

VEGOBURGARE MED FÄNKÅLSMAJONNÄS

4 st Real burger bun

 

Burgare:
4 st valfria vegoburgare 

 

Tillbehör:
4 st krispiga salladsblad
200 g kantareller
Olja eller smör
1 st silverlök
¼ gurka
Färsk chili
Rödbetsgroddar
100 g fänkål
Salt och peppar
Majonnäs + Crème fraiche

Gör så här:

 

1. Hyvla fänkål tunt och hacka. Blanda med majonnäs och lite crème fraiche.
2. Skiva silverlök, gurka och chili tunt.
3. Stek kantarellerna i smör, salta och peppra.
4. Stek burgarna så att de får fin yta och blir genomstekta. Salta och peppra.
5. Rosta brödet och bygg ihop burgaren med alla ingredienser.


 
Vill du ha en vegansk burgare väljer du självklart veganskt matfett, majonnäs och crème fraiche.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Till rabatten!

Livet blir vad du fyller det med.

  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Lantmännen Unibake, Korvbrödsbagarn

Tel. 010-556 50 00

unibakese.info@lantmannen.com

Privacy policy

Cookie policy

Manage Cookies