CEASARCHICKEN CRISPY BURGER

En fräsch och krispig kycklingburgare med caesartwist – toppad med bacon, parmesan och picklad rödlök. Perfekt för enkel helglyx med maximerad njutning!

 

4 port, ca 20 min


Ingredienser
  • 4 st Frisco hamburgerbröd

  • 4 MAX Crispy Kycklingburgare
  • 1 burk MAX Green & Garlic
  • 1 frp bacon
  • Krispsallad
  • ½ dl parmesanflakes
  • 1 tomat, skivad
  • 1 dl picklad rödlök (se recept nedan)
  • 1 avokado, i skivor
Gör så här
  1. Bacon: Lägg baconskivorna på en plåt med bakplåtspapper och knaperstek i ugnen ca 15 minuter på 170 °C. Låt rinna av på hushållspapper.
  2. Kycklingburgare: Värm de frysta burgarna i ugn eller stekpanna i ca 10 minuter tills de är genomvarma, gyllene och krispiga.
  3. Bröd: Rosta hamburgerbröden lätt på insidan i en torr panna.
  4. Montering: Bred dressing på brödets botten, lägg på krispsallad, tomat, parmesanflakes och picklad rödlök. Placera kycklingburgare ovanpå och toppa med avokado och bacon. Ringla över lite extra dressing och avsluta med brödlocket. 

PICKLAD RÖDLÖK
Ger ca 1 burk

1 dl äppelcidervinäger
2 dl socker
3 dl vatten
1 nypa chiliflakes
2 rödlökar, skivade
 

Gör så här:

  1. Koka upp vatten, vinäger, socker och chiliflakes i en kastrull.
  2. Låt lagen svalna något och häll den sedan över de skivade rödlökarna.
  3. Låt dra minst 30 minuter. Förvara kallt i burk med lock.