XL PREMIUM

4 port


Ingredienser
  • 4 st valfritt hamburgerbröd från Korvbrödsbagarn
  • 4 st högrevsburgare á 180–200 g
  • 8 msk majonnäs
  • 60 g crispsallad, strimlad    
  • 8 st skivor lagrad ost, exempelvis Emmentaler
  • 140 g bacon, knaperstekt
  • 2 st avokado, skivad
  • Salt och svartpeppar

Picklad rödlök

  • 1 rödlök, skivad
  • 1 msk vitvinsvinäger
  • 0,5 msk socker
  • 1 km salt 
Gör så här

Pickla rödlöken i en bunke, ställ svalt till severing.

Blanda majonnäs och rikligt med svartpeppar.

Stek eller grilla hamburgarna.

Skiva upp osten och rosta bröden.

Börja med brödets underdel och lägg på majonnäs, crispsallad, högrevsburgare, emmentalerost, avokado, bacon och picklad rödlök. Sätt på locket.