XL VEGO BURGER
4 port
Ingredienser
- 4 st XL-hamburgerbröd glazed
- 8 st rotselleri, skalad och skivad à 150 g
- 4 msk pesto
- 60 g ruccolamix
- 8 st skivor mozzarella
- 0,5 dl srirachamajonnäs
- 1 st grillad röd paprika
- Salt och peppar
Picklad rödlök
- 1 rödlök, skivad
- 1 msk vitvinsvinäger
- 0,5 msk socker
- 1 km salt
Gör så här
Sätt ugnen på 225 grader.
Skala och skiva upp rotsellerin.
Ugnsbaka rotselleriskivorna ca 10–15 minuter tills de mjuknat. Lägg på osten så den får smälta på rotsellerin under de sista 2 minuterna i ugnen.
Pickla rödlöken.
Rosta eller grilla hamburgerbrödet.
Lägg ut brödets underdel och lägg på srirachamajonnäs, sallad, rotselleri, pesto, mozzarella och picklad rödlök. Sätt på locket och garnera med paprika.