BEEFY BROOKLYN DOG

4 port


Ingredienser
  • 4 st Brooklyn hot dog buns
  • 4 st valfri korv med hög kötthalt
  • 4 st jordärtskockor
  • 50 gram krasse
  • Rapsolja

Snabbpicklade gröna tomater

  • 150 g gröna tomater
  • 1,5 msk vitvinsvinäger
  • 1 msk socker
  • 0,5 tsk salt

Dijon- och honungsdressing

  • 3 msk dijonsenap
  • 1 msk flytande honung
  • 1 msk vinäger
  • 2 msk olivolja
Gör så här

Sätt ugnen på 200 grader.

Dela tomaterna och pickla dem i vitvinsvinäger, socker och salt. Låt stå i kylen 1 timme.

Blanda ihop alla ingredienser till dressingen, ställ kallt.

Tvätta jordärtskockorna och skiva dem tunt. Lägg skivorna på en plåt och ringla över olja. Rosta i ugnen i ca 10 minuter. Stek korvarna och rosta bröden.

Lägg ihop bröd, korv, tomater, krasse och dressingen. Servera!