BEEFY BROOKLYN DOG
4 port
Ingredienser
- 4 st Brooklyn hot dog buns
- 4 st valfri korv med hög kötthalt
- 4 st jordärtskockor
- 50 gram krasse
- Rapsolja
Snabbpicklade gröna tomater
- 150 g gröna tomater
- 1,5 msk vitvinsvinäger
- 1 msk socker
- 0,5 tsk salt
Dijon- och honungsdressing
- 3 msk dijonsenap
- 1 msk flytande honung
- 1 msk vinäger
- 2 msk olivolja
Gör så här
Sätt ugnen på 200 grader.
Dela tomaterna och pickla dem i vitvinsvinäger, socker och salt. Låt stå i kylen 1 timme.
Blanda ihop alla ingredienser till dressingen, ställ kallt.
Tvätta jordärtskockorna och skiva dem tunt. Lägg skivorna på en plåt och ringla över olja. Rosta i ugnen i ca 10 minuter. Stek korvarna och rosta bröden.
Lägg ihop bröd, korv, tomater, krasse och dressingen. Servera!