VEGOBURGARE MED FÄNKÅLSMAJONNÄS
4 port
Ingredienser
- 4 st Real burger bun
Burgare:
- 4 st valfria vegoburgare
Tillbehör:
- 100 g ananas, färsk eller konserverad
- 1 st röd chili, hackad
- 2 msk sweet chilisås
Tillbehör
- 4 st krispiga salladsblad
- 200 g kantareller
- Olja eller smör
- 1 st silverlök
- ¼ gurka
- Färsk chili
- Rödbetsgroddar
- 100 g fänkål
- Salt och peppar
- Majonnäs + Crème fraiche
Gör så här
- Hyvla fänkål tunt och hacka. Blanda med majonnäs och lite crème fraiche.
- Skiva silverlök, gurka och chili tunt.
- Stek kantarellerna i smör, salta och peppra.
- Stek burgarna så att de får fin yta och blir genomstekta. Salta och peppra.
- Rosta brödet och bygg ihop burgaren med alla ingredienser.
Vill du ha en vegansk burgare väljer du självklart veganskt matfett, majonnäs och crème fraiche.