VEGOBURGARE MED FÄNKÅLSMAJONNÄS

4 port


Ingredienser

Burgare:

  • 4 st valfria vegoburgare  

Tillbehör:

  • 100 g ananas, färsk eller konserverad
  • 1 st röd chili, hackad
  • 2 msk sweet chilisås

Tillbehör

  • 4 st krispiga salladsblad
  • 200 g kantareller
  • Olja eller smör
  • 1 st silverlök
  • ¼ gurka
  • Färsk chili
  • Rödbetsgroddar
  • 100 g fänkål
  • Salt och peppar
  • Majonnäs + Crème fraiche
Gör så här
  1. Hyvla fänkål tunt och hacka. Blanda med majonnäs och lite crème fraiche.
  2. Skiva silverlök, gurka och chili tunt.
  3. Stek kantarellerna i smör, salta och peppra.
  4. Stek burgarna så att de får fin yta och blir genomstekta. Salta och peppra.
  5. Rosta brödet och bygg ihop burgaren med alla ingredienser.

 
Vill du ha en vegansk burgare väljer du självklart veganskt matfett, majonnäs och crème fraiche.