CRUNCHY CHICKEN

4 port


Ingredienser

Kyckling

  • 600 g kycklinglårfiléer
  • Vetemjöl
  • 2 st ägg, uppvispade
  • Pankoströbröd
  • Olja att fritera i

Coleslaw

  • 150 g rödkål, riven
  • 150 g savoykål, riven
  • 2 st salladslökar, skuren i tunna slantar
  • 2 tsk dijonsenap
  • 0,5 dl majonnäs
  • 0,5 dl turkisk yoghurt

Tillbehör

  • 1 kruka koriander
Gör så här

Vänd kycklinglårfiléerna i vetemjöl, ägg och till sist panko.

Hetta upp olja i en kastrull till ca 170 grader. Lägg i några filéer åt gången och fritera i ca 5 minuter. Håll koll på värmen så att den inte går under 150 grader, eller blir för het så att det bränns. Ta upp kycklingen och låt rinna av på hushållspapper.

Blanda ingredienserna till coleslawn.

Rosta brödet och bygg ihop burgaren med alla tillbehör.