KOREANSK KIMCHI DOG

4 port


Ingredienser
  • 4 st Potato hot dog bun
  • 4 chili & ramslökskorvar (eller annan smakrik korv, t ex kabanoss eller chorizo)
  • 160 g kimchi (finns att köpa färdig)

Kickin’ ketchup

  • 2 msk ketchup
  • 3 tsk srirachasås
  • 1 tsk finhackad ingefära, färsk eller syltad

Kickin’ mustard

  • 2 msk amerikansk senap
  • 1 msk kickin’ ketchup
  • 1 tsk finhackad ingefära, färsk
  • 1 tsk srirachasås
  • 1 tsk risvinäger (kan ersättas med vitvinsvinäger)

Topping

  • Färsk koriander


Gör så här

Kickin’ ketchup & kickin’ mustard: Blanda ingredienserna till de två såserna och låt stå en stund.

Grilla eller stek korvarna.

Rosta bröden.

Lägg korven i brödet och toppa med kimchi, som är lika god varm som kall. Ringla över kickin’ ketchup och mustard. Strössla över rikligt med färsk koriander. Servera direkt!

Tips! Servera gärna rostade sojabönor till.