LAMMKORV MED KRÄMIG TABBOULEH OCH HUMMUS
Mezetallrik i korvbröd. Tabboulehn bidrar med både krämighet och fräschör. Vill du ha en vegetarisk variant – byt ut korven mot halloumi, falafel eller grillad aubergine!
4 port
Ingredienser
- 4 st Durum korvbröd
- 4 st lammkorvar
- Färdigköpt hummus av valfri sort
Krämig tabbouleh
- 4 dl bladpersilja, hackad
- 3 tomater, urkärnade, skurna i tärningar
- 1 rödlök, finhackad
- 2–3 msk mynta, hackad (ca 1 kruka)
- 0,5 citron, saften
- 0,5 dl majonnäs
- 0,5 dl créme fraiche
- Salt & peppar
Gör så här
Blanda ihop alla ingredienser till tabboulehn, smaka av och ställ svalt.
Grilla eller stek lammkorv och rosta bröden. Fyll brödet med krämig tabbouleh, lammkorv och toppa med hummus.