SÖTSYRLIG SOMMARDESSERT I KORVBRÖD

Det här är sommar i korvbröd. Resultatet blir så nära fyllda munkar man kan komma men med betydligt enklare medel. Omöjligt att inte vilja ha mer!

4 port


Ingredienser
  • 4 st Bistro hot dog buns
  • 1 dl + 2 tsk strösocker
  • 1 citron, zesten
  • 250 g mascarponeost
  • 1 vaniljstång
  • Blandade färska bär
  • Smör, ca 25 g
Gör så här

Ta ur fröna från vaniljstången och blanda med 2 tsk strösocker så att vaniljfröna inte klumpar ihop. Blanda vaniljsockret med mascarponeosten och ställ svalt.

Riv zesten från 1 citron och blanda med 1 dl strösocker.

Hetta upp en stekpanna och smält en klick smör. Rulla korvbröden först i smöret och därefter i citronsockret. Dela varje bröd i två delar. Fyll med vaniljmascarpone och färska bär. Avsluta med att strö över lite citronsocker.