SÖTSYRLIG SOMMARDESSERT I KORVBRÖD
Det här är sommar i korvbröd. Resultatet blir så nära fyllda munkar man kan komma men med betydligt enklare medel. Omöjligt att inte vilja ha mer!
4 port
Ingredienser
- 4 st Potato hot dog buns
- 1 dl + 2 tsk strösocker
- 1 citron, zesten
- 250 g mascarponeost
- 1 vaniljstång
- Blandade färska bär
- Smör, ca 25 g
Gör så här
Ta ur fröna från vaniljstången och blanda med 2 tsk strösocker så att vaniljfröna inte klumpar ihop. Blanda vaniljsockret med mascarponeosten och ställ svalt.
Riv zesten från 1 citron och blanda med 1 dl strösocker.
Hetta upp en stekpanna och smält en klick smör. Rulla korvbröden först i smöret och därefter i citronsockret. Dela varje bröd i två delar. Fyll med vaniljmascarpone och färska bär. Avsluta med att strö över lite citronsocker.