TRYFFELBURGARE MED STEKT SVAMP OCH SVARTPEPPARMAJONNÄS

En riktig restaurangburgare på hemmaplan!

4 port


Ingredienser
  • 4 st Bistro burger buns 
  • 4 st högrevsburgare à 120 g
  • 8 skivor tryffelcheddar
  • 4 salladsblad
  • 250 g skogschampinjoner eller portabellosvamp
  • 2 dl majonnäs
  • Rejält med grovmalen svartpeppar
  • Rostad lök
  • Hackad persilja
  • Salt & peppar
Gör så här

Skär svampen i tunna skivor och stek bort all vätska. Tillsätt en klick smör och stek så att den får en fin och krispig yta, salta och peppra.

Rör ihop majonnäs med grovt malen svartpeppar. Smaka av och krydda efter din smak.

Stek eller grilla burgarna, toppa varje puck med 2 skivor ost.

Rosta brödet.

Bred på ett lager svartpepparmajonnäs på botten av brödet. Följ efter med sallad, burgare, svamp och rostad lök. Toppa med lite hackad persilja och lägg på locket.

Servera med pommes eller valfritt tillbehör.