;
  • Våra bröd
  • Recept & Serveringstips
  • Om korvbrödsbagarn
  • Hållbarhet
  • Konsumentkontakt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tävla här

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Läs mer här!

 

 

 

 

 

 

Till recepten!

Adam Thulin blev snabbt hela Sveriges favoritkock förra året. Nu är han tillbaka som Semästerkock! Bara tänd grillen och testa hans härliga recept, alla med en fin smak av sommar, sol och ledighet.

 

 

 

 

Till recepten!

Livet blir vad du fyller det med.

Lite större, lite softare, mycket snyggare!Gillar du stora, saftiga och snygga burgare? Tänkte väl det! Då bara måste du testa Double Sesam burger bun. Härligt soft konsistens, fint gräddad, glazed yta och toppad med svarta och vita sesamfrön!

 

 

Läs mer här!

1957

Henry Jansson startar Korvbrödsbagarn i Karlskoga.

1963

Korvbrödsbagarn växer och bygger nytt bageri i Örebro. Här är vi kvar än idag.

1976

Förutom klassiska korvbröd börjar vi även baka hamburgerbröd.

1978

Korvbrödsbagarn köps av Skogaholmsbröd och våra bröd börjar att säljas i vanliga matbutiker.

1981

Maskotarna Orvar och Börje föds.

1997

Vi får nya ägare – Sveriges bönder genom Lantmännen.

2003

För första gången lanseras något utöver klassikerna: Fiberrika korvbröd!

2008

Frisco lanseras och hamburgerbrödsmarknaden förändras för gott!

2014

Brooklyn lanseras – Det första surdegsburgarbrödet!

2016

Lansering av Bistro – Ett briocheinspirerat bröd.

2019

Super softa Potato burger bun lanseras.

Livet blir vad du fyller det med.

  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Lantmännen Unibake, Korvbrödsbagarn

Tel. 010-556 50 00

unibakese.info@lantmannen.com

Privacy policy

Cookie policy

Manage Cookies